Opettajat

Sanna Rintala

MuM

puh. 044-5559519
sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

Olen Sanna, Sannan Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana. Perustin musiikkikouluni vuonna 2012, joten olen pyörittänyt omaa kouluani onnellisesti jo kohta yhdeksän hienoa vuotta!

Olen sydämeltäni lauttasaarelainen, ja siksi minulle onkin tärkeää antaa opetusta juuri täällä Lauttasaaressa. Omat musiikkiopintoni aloitin 6-vuotiaana Lauttasaaren musiikkiopistossa, jossa ehdin opiskella 12 vuotta ennen Sibelius-Akatemiaan pääsyäni. Aloitin opintoni musiikkikasvatuksen osastolla vuonna 2007 ja valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2015.

Vapaa-aikani on omistettu perheelleni, ja lempipuuhaamme onkin yhdessä mökkeily!

Minulle saa aina soittaa, niin jutellaan lisää! 🙂

Hilkka Louhivuori

MuM

puh. 040-5123771
hilkka.louhivuori@gmail.com

Olen Hilkka, 29-vuotias pianisti-laulaja, säveltäjä ja musiikkipedagogi. Olen valmistunut kesällä 2020 musiikin maisteriksi pääaineenani rytmimusiikin sävellys. Tätä ennen olen valmistunut laulunopettajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (2017) sekä muusikoksi Jyväskylän Ammattiopistosta (2013) pääaineenani kosketinsoittimet. Opettamisen lisäksi työskentelen yhtyeeni Unyan parissa sekä freelance-muusikkona.

Minua inspiroi musiikissa ja sen opettamisessa loputtomat mahdollisuudet oppia ja oivaltaa aina jotain uutta sekä näiden kokemusten jakaminen yhdessä oppilaan kanssa. Opettajana olen kannustava ja minulle on tärkeintä, että oppilas pääsee tunnilla nauttimaan musiikista ja saa uusia oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia. Pyrin opettamaan aina oppilaslähtöisesti ja katsomaan, mikä toimii kullakin parhaiten. Olen opettanut niin pianon ja laulun alkeita kuin edistyneempiäkin jazz-musiikkiin suuntautuneita oppilaita vuodesta 2012 alkaen.

Vapaa-aikaani vietän musiikin lisäksi ulkoillen, elokuvia katsellen sekä erinäisten käsitöiden parissa.

Hilkka Piipponen

MuM

Olen Hilkka, Sibelius-Akatemiasta v. 2018 valmistunut pianisti ja pianopedagogi. Sibelius-Akatemian jälkeen suoritin pianonsoiton jatkotutkinnon Moskovan Tšaikovski-konservatoriossa. Olen opettanut pianonsoittoa vuodesta 2011, ja esiinnyn myös pianistina eri puolilla Suomea, sekä yksin että erilaisilla kokoonpanoilla.
Opettajana olen innostava ja oppilaslähtöinen, ja olen kiinnostunut erilaisista oppijoista ja opetusmetodeista. Opetan niin klassista musiikkia kuin vapaata säestystäkin, mutta genreä tärkeämpää mielestäni on, että kukin oppilas löytää sen juuri häntä inspiroivan pianokappaleen! Vapaa-ajallani harrastan lavatansseja ja avantouintia, sään niin salliessa 🙂

Heidi Saarikoski

Muusikko AMK, musiikin varhaiskasvatuksen pedagogiikan opiskelija

heidisaarik@gmail.com

Olen Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta v. 2014 valmistunut muusikko ja tuleva muskariopettaja. Keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa ja sävellän aktiivisesti omaa musiikkia, myös lastenlauluja. Soitan myös pianoa ja ukulelea. Olen työskennellyt päivä- ja iltapäiväkerhoissa ohjaajana, lastenhoitajana perheissä sekä The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajan sijaisena. Nautin todella paljon lasten kanssa musisoimisesta ja touhuamisesta! Tykkään tanssia, liikkua ja heittäytyä täysillä lasten leikkeihin mukaan. Syksyllä 2017 aloitin varhaisiän musiikkikasvatuksen opinnot Metropoliassa, josta valmistun musiikkileikkikoulun opettajaksi.