Opettajat

Sanna Rintala

MuM
puh. 044-5559519
sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

Olen Sanna, Sannan Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana. Perustin musiikkikouluni vuonna 2012, joten olen pyörittänyt omaa kouluani onnellisesti jo yli kahdeksan vuotta.

Olen sydämeltäni lauttasaarelainen, ja siksi minulle onkin tärkeää antaa opetusta juuri Lauttasaaressa. Omat musiikkiopintoni aloitin 6-vuotiaana Lauttasaaren musiikkiopistossa, jossa ehdin opiskella 12 vuotta ennen Sibelius-Akatemiaan pääsyäni. Aloitin opintoni musiikkikasvatuksen osastolla vuonna 2007 ja valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2015.

Vapaa-aikani on omistettu perheelleni, ja lempipuuhaamme onkin yhdessä mökkeily!

Minulle saa aina soittaa, niin jutellaan lisää! 🙂

Maria Kämppi

Musiikkipedagogi AMK

puh. 045-6348162
maria.kamppi@gmail.com

Olen Maria ja opetan pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Opettajana minulle on tärkeää, että jokainen oppilas pääsee nauttimaan musiikista ja soittamisesta sekä kokemaan oivalluksen hetkiä. Opetan mielelläni oppilaan toiveiden mukaan klassista ja kevyempää musiikkia sekä vapaata säestystä. Rakastan opetustyötä ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta oppilaastani. Parasta opettamisessa on kohdata innokkaat oppilaat ja huomata heidän kehittymisensä! Vapaa-ajallani harrastan laulua, viulun ja ukulelen soittoa, joogaa sekä ulkoilua. Tervetuloa kanssani pianotunneille!

Tytti Arola

MuM

puh. 050-3026503
tytti.arola@gmail.com

Olen Tytti Arola, keväällä 2017 musiikin maisteriksi valmistunut musiikinopettaja. Opetan viulua, laulua, pianoa ja kitaraa/ukulelea Sannan musiikkikoulussa. Olen opettajana kannustava, luova ja monipuolinen. Minusta parasta musiikissa on omien kappaleiden tekeminen ja sävellänkin musiikkia mm. elokuviin ja erilaisiin projekteihin. Töiden ja opiskelujen ohella nautin hyvän ruuan kokkaamisesta, videoiden kuvaamisesta, saunomisesta ja pienistä merkityksellisistä hetkistä!

Noora Salmi

MuM

puh. 040 083 8935
nooramiranda@gmail.com

Olen Noora, opettaja, laulunkirjoittaja ja muusikko Helsingistä. Opetan laulua sekä pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Valmistuin Sibelius-Akatemian musiikinopettajaksi syksyllä 2016. Erikoistuin opinoissani laulupedagogiikkaan. Tämän lisäksi olen valmistunut laulunkirjoittajaksi Metropolialta keväällä 2018. Opettajana pyrin ajattelemaan aina oppilaslähtöisesti ja löytämään yhdessä oppilaan kanssa musiikista niitä ulottuvuuksia, mitkä juuri häntä kiinnostavat. Opettamisen ohella kirjoitan biisejä ja keikkailen laulajana ja kiipparistina. Vapaa-ajallani luen kirjoja, katson elokuvia, ulkoilen ja vietän aikaa läheisteni kanssa.

Mikael Rechardt

MuM

044-5181838
mikael.rechardt@gmail.com

Olen Mikael, vuonna 2015 Sibelius-Akatemialta valmistunut kitaristi. Opetuskokemusta on kertynyt noin kahdentoista vuoden ajalta lukuisista opistoista; tällä hetkellä olen töissä myös Lauttasaaren ja Riihimäen musiikkiopistoissa. Yksityistuntien lisäksi olen tehnyt paljon alkeisryhmäopetusta.

Kitaraa voi harrastaa niin monella tavalla ja eri tavoittein, että opettajana koen tärkeäksi ottaa oppilaan omat tarpeet huomioon. Omat vahvuuteni rakentuvat klassisen kitaran soittotekniikan ympärille ja sieltä käsin pystyn opastamaan useassa genressä. Keikkaillessa soitan enimmäkseen nykymusiikkia ja oman bändimme poppia.

Tällä hetkellä minua kiinnostavia juttuja ovat espanjan kielen (hidas) haltuunotto, äänittäminen ja kirpparien vinyylilaarit.

Heidi Saarikoski (muskarit)

Muusikko AMK, musiikin varhaiskasvatuksen pedagogiikan opiskelija

puh. 050-3272228
heidisaarik@gmail.com

Olen Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta v. 2014 valmistunut muusikko ja tuleva muskariopettaja. Keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa ja sävellän aktiivisesti omaa musiikkia, myös lastenlauluja. Soitan myös pianoa ja ukulelea. Olen työskennellyt päivä- ja iltapäiväkerhoissa ohjaajana, lastenhoitajana perheissä sekä The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajan sijaisena. Nautin todella paljon lasten kanssa musisoimisesta ja touhuamisesta! Tykkään tanssia, liikkua ja heittäytyä täysillä lasten leikkeihin mukaan. Keväällä 2015 sain oman lapsen, jota olen hoitanut kotona kaksi ja puoli vuotta, ja syksyllä 2017 aloitin varhaisiän musiikkikasvatuksen opinnot Metropoliassa, josta valmistun musiikkileikkikoulun opettajaksi.