Opettajat

Sanna Rintala

MuM

puh. 044-5559519
sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

Olen Sanna, Sannan Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana. Perustin musiikkikouluni vuonna 2012, joten olen pyörittänyt omaa kouluani onnellisesti jo kohta yhdeksän hienoa vuotta!

Olen sydämeltäni lauttasaarelainen, ja siksi minulle onkin tärkeää antaa opetusta juuri täällä Lauttasaaressa. Omat musiikkiopintoni aloitin 6-vuotiaana Lauttasaaren musiikkiopistossa, jossa ehdin opiskella 12 vuotta ennen Sibelius-Akatemiaan pääsyäni. Aloitin opintoni musiikkikasvatuksen osastolla vuonna 2007 ja valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2015.

Vapaa-aikani on omistettu perheelleni, ja lempipuuhaamme onkin yhdessä mökkeily!

Minulle saa aina soittaa, niin jutellaan lisää! 🙂

Maria Kämppi

Musiikkipedagogi AMK

puh. 045-6348162
maria.kamppi@gmail.com

Olen Maria ja opetan pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Opettajana minulle on tärkeää, että jokainen oppilas pääsee nauttimaan musiikista ja soittamisesta sekä kokemaan oivalluksen hetkiä. Opetan mielelläni oppilaan toiveiden mukaan klassista ja kevyempää musiikkia sekä vapaata säestystä. Rakastan opetustyötä ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta oppilaastani. Parasta opettamisessa on kohdata innokkaat oppilaat ja huomata heidän kehittymisensä! Vapaa-ajallani harrastan laulua, viulun ja ukulelen soittoa, joogaa sekä ulkoilua. Tervetuloa kanssani pianotunneille!

Hilkka Louhivuori

MuM

puh. 040-5123771
hilkka.louhivuori@gmail.com

Olen Hilkka, 29-vuotias pianisti-laulaja, säveltäjä ja musiikkipedagogi. Olen valmistunut kesällä 2020 musiikin maisteriksi pääaineenani rytmimusiikin sävellys. Tätä ennen olen valmistunut laulunopettajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (2017) sekä muusikoksi Jyväskylän Ammattiopistosta (2013) pääaineenani kosketinsoittimet. Opettamisen lisäksi työskentelen yhtyeeni Unyan parissa sekä freelance-muusikkona.

Minua inspiroi musiikissa ja sen opettamisessa loputtomat mahdollisuudet oppia ja oivaltaa aina jotain uutta sekä näiden kokemusten jakaminen yhdessä oppilaan kanssa. Opettajana olen kannustava ja minulle on tärkeintä, että oppilas pääsee tunnilla nauttimaan musiikista ja saa uusia oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia. Pyrin opettamaan aina oppilaslähtöisesti ja katsomaan, mikä toimii kullakin parhaiten. Olen opettanut niin pianon ja laulun alkeita kuin edistyneempiäkin jazz-musiikkiin suuntautuneita oppilaita vuodesta 2012 alkaen.

Vapaa-aikaani vietän musiikin lisäksi ulkoillen, elokuvia katsellen sekä erinäisten käsitöiden parissa.

Heidi Saarikoski

Muusikko AMK, musiikin varhaiskasvatuksen pedagogiikan opiskelija

puh. 050-3272228
heidisaarik@gmail.com

Olen Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta v. 2014 valmistunut muusikko ja tuleva muskariopettaja. Keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa ja sävellän aktiivisesti omaa musiikkia, myös lastenlauluja. Soitan myös pianoa ja ukulelea. Olen työskennellyt päivä- ja iltapäiväkerhoissa ohjaajana, lastenhoitajana perheissä sekä The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajan sijaisena. Nautin todella paljon lasten kanssa musisoimisesta ja touhuamisesta! Tykkään tanssia, liikkua ja heittäytyä täysillä lasten leikkeihin mukaan. Minulla on kaksi lasta. Syksyllä 2017 aloitin varhaisiän musiikkikasvatuksen opinnot Metropoliassa, josta valmistun musiikkileikkikoulun opettajaksi.